English FranÁais Deutsch Spaans Nederlands
Tulderhof homepageX-stream
Luchtinlaat
Luchtbehandeling
Daglicht
Uitloop & diverse

Tulderhof Ventilation BV
Looyenbeemd 10
5652 BH Eindhoven
Nederland

t: +31 (0) 404 00 63 13
t: +32 (0) 14 65 86 91
f: +32 (0) 14 65 99 60
e: info@tulderhof.com


Albert Heijn brengt sinds kort kippenvlees op de markt onder het merk Puur & Eerlijk. Hiervoor moeten voor april 2010 ruim dertig vleeskuikenbedrijven zijn omgeschakeld naar een diervriendelijker houderij systeem. Dit is waar Tulderhof haar plaats in neemt.

 

 

Albert Heijn brengt sinds kort kippenvlees op de markt onder het merk Puur & Eerlijk. Hiervoor moeten voor april 2010 ruim dertig vleeskuikenbedrijven zijn omgeschakeld naar een diervriendelijker houderij systeem. De scharrelkuikenbedrijven moet voldoen aan de Europese richtlijnen voor scharrelproductie. Dit betekent voor de betrokken ondernemers onder andere aanpassingen aan de bezettingsgraad en de hoeveelheid daglicht in de stal.

Tulderhof zal voor de meeste van deze nieuwe stallen verduisterbare dakramen leveren. Hierdoor is daglichtinval gegarandeerd, goed verdeeld over de stal en houdt de veehouder toch controle over de hoeveelheid daglicht.

Het scharrelkippenvlees van de Albert Heijn heeft overigens één ster volgens het Beter Leven-kenmerk van de Dierenbescherming.

beterleven puur_en_eerlijk